" /> » Razlika između lakiranog medijapana i pet mat varijante ?

Kuhinje INFO

Razlika između lakiranog medijapana i pet mat varijante ?


Pitajte nastema: Tehnička pitanjaRazlika između lakiranog medijapana i pet mat varijante ?
Jakov pitano prije 3 godine
Poštovani ! Vidio sam u Elgradu da se prodaje pet mat medijapan pa me zanima koliko je to dobar materijal u odnosu na lakirani medijapan i da li se lakiranjem može dobiti takva površina odnosno takva mat boja ? Hvala !
2 Odgovora
Sasa - admin Član DO tima odgovoreno prije 3 godine
Poštovani ! Pet mat varijanta medijapana je savršeno dobivena mat površina - polietilentereftalat, prozirna termoplastična poliesterska smola  koja ima širu primjenu u svim privrednim granama. Teško da se lakiranjem može dobiti toliko savršena mat boja koja je ujedno otporna na otiske pa na površini u nekoliko sekundi svaki otisak doslovno nestane. Uz takvu površinu  i kant trake od 1 mm koje se laserski spajaju zajamčen je odličan proizvod koji se može kombinirati i za zahtjevnije arhitektonske zahvate. Lp
Senad odgovoreno prije 3 godine
Ja imam takav materijal u svojoj kupaoni (pet mat kašmir) postoji još samo pet mat bijela i pet mat crna Samo na jednu stvar se mora paziti kod takvog materijala a to je da samo jedna strana dolazi u pet mat sloju a ona druga je obična folija. Inače je sam materijal odličan za upotrebu..
Tvoj Odgovor

13 + 20 =


POŠALJITE UPIT PROIZVOĐAČU:

KONTAKT PROIZVOĐAČA KUHINJA:

Milimetar Stolarija j.d.o.o

Mob: 098 517 756

Tel: 01/2024-326

Ovo je Email adresa: Pošalji upit Emailom


Kontaktirajte nas

info@milimetarstolarija.hr
Mob: 098/517-756

Ostali namještajReklama